26 februari 2022

Hej alla Bjärkekampare!

De senaste åren har vi varit tvungna att ställa in Bjärkekampen pga pandemin. Inför årets Bjärkekamp så har det länge varit osäkert om vi skulle kunna genomföra den, även nu pga pandemin, smittspridning och allmänna restriktioner. Planering av Bjärkekampen börjar redan i Oktober, och det är väldigt mycket jobb och planering som krävs för att allt ska fungera och framförallt hålla den kvalité som vi vill ha. För bara drygt en månad sedan så var det fortfarande osäkert om vi skulle kunna genomföra Bjärkekampen. Däremot som läget är just nu med restriktioner mm så anser vi dock att Bjärkekampen skulle kunna genomföras. Men det är bara drygt en månad kvar, och att börja med allting nu kräver för mycket utav oss, och vi har inte tiden som krävs.

Med andra ord så behöver vi tyvärr därmed meddela att Bjärkekampen 2022 är inställd.

Vi i kommittén tycker detta såklart är jättetråkigt, men med ovanskriven förklaring hoppas vi att Ni alla där ute har förståelse för vårt beslut.

Bjärkekampen är en av många viktiga inkomstkällor till vår idrottsförening Sollebrunns AIK. Tillsammans med andra arrangemang som SAIK hjälper till på varje år så drar vi in pengar till klubben som tillsammans med all sponsring från företag vi har, hjälper till så att ungdomar och seniorer kan spela fotboll, innebandy, utföra gymnastik mm.

Vill och kan Ni stödja SAIK så rekommenderar vi Er att bli stödmedlemmar!

Det kostar 250 kr och Ni swishar in summan till nummer 123-640 23 09 och skriver ”Stödmedlem”.

Tack för Ert bidrag!

 

Ta hand om där ute så laddar vi och håller tummarna för ett Bjärkekampen 2023!

Mvh

Bjärkekamps-kommittén